Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemeen
De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle contracten, leveringen en overige diensten. We wijzen hierbij uitdrukkelijk alle andersluidende voorwaarden van de andere partij af. Alle overige en/of afwijkende afspraken moeten door ons schriftelijk worden bevestigd.

 

Bestellen
De producten die worden aangeboden in de Boutique Domburg-webshop zijn een uitnodiging aan klanten om een aankoop te doen bij Boutique Domburg. Dit gebeurt op basis van de gegevens die worden verstrekt in de Boutique Domburg-webshop. Boutique Domburg behoudt het recht voor, een aankoop niet aan te nemen als een artikel niet leverbaar is of als u om een niet gerechtvaardigde reden hebt nagelaten facturen voor eerdere leveringen te betalen. Als Boutique Domburg niet in staat is een bepaalde bestelling te leveren, brengt Boutique Domburg u daar zo snel mogelijk van op de hoogte. Bestellingen worden alleen aanvaard in hoeveelheden die gebruikelijk zijn voor huishoudens.

 

Prijzen
Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Boutique Dombrg kan niet worden gehouden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van invoer-, verschrijvings- of drukfouten. Alle aanbiedingen van Boutique Domburg zijn vrijblijvend. Boutique Domburg behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen. De vermelde prijzen van de aangeboden producten zijn uitgedrukt in euro’s, inclusief BTW.

 

Betalingen
U kunt de goederen per creditcard of via iDEAL betalen.

 

Levering en verzendkosten
De standaardlevertijd is 3 werkdagen na ontvangst van de betaling. Na het plaatsen van uw bestelling worden direct de artikelen gereserveerd. Helaas kan het voorkomen dat een artikel door omstandigheden niet beschikbaar is. U wordt hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht, het bedrag van het betreffende artikel wordt vervolgens op uw rekening teruggestort. Boutique Domburg verstuurt al uw bestellingen vanaf € 75,- gratis binnen Nederland. Voor bestellingen binnen Nederland tot € 75,- berekenen we € 3,95 verzendkosten. Voor bestellingen naar Duitsland en België berekenen wij € 6,95 verzendkosten. Indien de geleverde artikelen duidelijke materiaal- of productiegebreken vertonen, waaronder eventueel begrepen transportschade, gelieve u direct per e-mail of telefoon bij ons te reclameren over het desbetreffende gebrek. Als u nalaat te reclameren, tast dit uw wettelijke rechten echter niet aan.

 

Eigendomsvoorbehoud
De goederen blijven de eigendom van Boutique Domburg totdat volledige betaling is ontvangen.

 

Recht van retourzending
De artikelen die worden aangekocht bij Boutique Domburg-webshop mogen binnen 14 dagen na ontvangst, op uw eigen kosten en zonder opgave van reden worden geretourneerd naar het onderstaande adres. Let op: de goederen kunnen ook bij de winkel Boutique Domburg geretourneerd worden. U mag de goederen retour sturen op eigen kosten, naar onderstaand adres:

Boutique Domburg
’t Groentje 3
4357 BC Domburg
The Netherlands

De kosten en het risico van retourneren zijn voor rekening van de koper. Bewaar het verzendbewijs zorgvuldig. Wij adviseren u om uw retourpakket niet per brievenbuspost op te sturen (u ontvangt dan geen bewijs van verzending en het pakket is dan niet te traceren in het geval er iets mis gaat).

De toestand van de teruggezonden goederen moet overeenkomen met hetgeen gebruikelijk is voor normaal gebruik voor het keuren van de goederen – zoals gebruikelijk is voor het passen in conventionele winkels – en de goederen moeten nog steeds voorzien zijn van hun originele label. Indien de goederen verslechterd zijn door uitgebreider gebruik, behouden wij het recht voor schadevergoeding te eisen. Gelieve ook de wettelijk verplichte instructies over uw wettelijke rechten bij het retourneren van goederen onder Privacy, gegevensbescherming en bescherming van crediteuren lezen.

 

Aanwijzingen met betrekking tot het wettelijke recht annulering
Retourrecht: U kunt ontvangen goederen zonder opgave van reden binnen 14 werkdagen retourneren. De duur van deze periode vangt aan bij ontvangst van de goederen. Retourneren is op uw rekening en risico. De retourzending moet worden geadresseerd aan:

Boutique Domburg
’t Groentje 3
4357 BC Domburg
The Netherlands

Gevolgen van retournering: Ingeval van legitieme retournering moeten betalingen, goederen of diensten die zijn gedaan of geleverd door partijen geretourneerd of gerestitueerd worden en dient schadeloosstelling te worden geboden voor eventueel daaraan ontleende voordelen (bijv. gebruiksvoordelen). Ingeval de kwaliteit van de goederen verslechterd is, kan Boutique Domburg een schadevergoeding eisen. Dit is niet van toepassing als de verslechtering van de goederen alleen te wijten is aan het keuren van de goederen – bijvoorbeeld, zoals gebruikelijk zou zijn in een conventionele winkel. U kunt voorkomen dat er schadevergoeding van u wordt gevorderd door de goederen niet als eigenaar te gebruiken en door niets te doen dat hun waarde aantast.

 

Privacy, gegevensbescherming en bescherming van crediteuren
Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uw rechten op bescherming van uw gerechtvaardigde belangen worden strikt in acht genomen, conform de wettelijke vereisten. De gegevens die nodig zijn om de zakelijke transacties te verwerken worden opgeslagen en kunnen, tijdens het verwerken van de order, naar gelieerde ondernemingen of onze servicepartners worden verzonden. In aanvulling op de eerder genoemde doeleinden gebruiken wij uw gegevens ook voor marketingdoeleinden, met name voor het adverteren van producten van Boutique Domburg. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen het verwerken of verzenden of andere vormen van gebruik van uw gegevens voor marketingdoeleinden of uw toestemming intrekken door BTQS hiervan op de hoogte te stellen: store@boutiquedomburg.com. Nadat wij uw bezwaar of uw bericht voor intrekking van uw toestemming hebben ontvangen, staken wij het gebruik en de verwerking van de desbetreffende gegevens voor marketingdoeleinden en stoppen wij per direct met het toezenden van verdere reclamemiddelen.

 

Uitsluiting van aansprakelijkheid voor externe links
Voor zover de webpagina’s van Boutique Domburg links naar andere sites op internet bevatten, verklaart Boutique Domburg hierbij uitdrukkelijk dat Boutique Domburg geen invloed heeft op de lay-out of inhoud van de pagina’s waarnaar wordt doorgelinkt. Daarom distantieert Boutique Domburg zich uitdrukkelijk van alle inhoud van alle pagina’s van derden waarnaar links op deze webpagina’s staan. Deze verklaring is van toepassing op alle weergegeven links en op alle content van de daaraan gekoppelde pagina’s.

 

Overige
Op alle contracten en overeenkomsten tussen de klant en Boutique Domburg is het Nederlandse recht van toepassing, met uitzondering van het recht International verkoop van de UN. Voor alle aanbiedingen en promotie codes geldt het recht van gebruik van slechts 1 per persoon, per bestelling. Het is niet toegestaan om meerdere aanbiedingen en promotionele codes met elkaar te gebruiken. Er kan niet worden betaald met kadobonnen en of waardecheques via de website.

 

Colofon 

Adres:
Boutique Domburg
’t Groentje 3
4357 BC Domburg
The Netherlands

Telefoon: 0118-586664 tijdens openingstijden van de winkel

E-mail: store@boutiquedomburg.com

Ingeschreven Kamer van Koophandel: 62235168

BTW nummer nl 854719532B01

store@boutiquedomburg.com